Gano Cafea

Suntem in goana dupa produse de slabit. Pastile, ceaiuri, diete minune pe toate le incercam si ne terminam sanatatea dar….exista cafea minune. Cafeaua minune care are rolul de a detoxifia organismul, de a il ajuta sa elimine toate toxinele din corp.

Cafeaua Ganoderma face parte din produsele Gano, produse care au menirea de a fi adjuvante in tratarea multor afectiuni precum: bolile cardiovasculare, hepatitele si alte afectiuni digestive, tulburari ale metabolismului lipidic, diabet, tulburari endocrine, deficiente imunitare, afectiuni neoplazice,reumatismale, ginecologice. Fiecare produs Gano se administreaza intr-o anumita doza, doza care este stabilita in functie de probleme, varsta, greutate.

  Gano Cafea Classic , cafeaua naturala , alternativa la cafeaua din comert

 Cafeaua naturala Gano este cafea veritabila facuta din cafea din Brazilia si imbogatita cu extras de gandorma ceea ce ii da cafelei o combinatie hranitoare, bogata in gusturi placute .Ganoderma are germaniul organic, vitamine si polizaharide care incurajeaza imunizarea organismului, reduce oboseala si regleaza totodata tensiunea arteriala. Este un bun solidificator al sistemului imunitar, remediaza aparatul cardio-vascular, energizeaza, elimina oboseala.

Cafeaua medicament care curata colonul si vindeca constipatia

Gano Cafe 3 in 1 este alt produs Ganoderma care ajuta la intarirea sistemului imunitar, curata colonul, regleaza functiile digestive si ajuta la combaterea constipatiei cronica.Cafeaua 3 in 1 ajuta la curatarea colonului astfel incat consumata in timp ca pe un tratament poti sa nu mai ai probleme de constipatie iar colonul tau nu va mai fi sensibil si cu probleme.

Un alt produs Ganoderma care are efecte terapeutice este Gano Schokolade , bautura nutritiva fara cofeina produsa din cacao , lapte de porumb, lapte fara lactoza, zahar si extract de Ganoderma. Este o bautura care intareste sistemul imunitar intareste aparatul cardio-vascular, sistemul osos si este si hepato-protector. Este un fel de ciocolata calda doar ca nu este o simpla ciocolata calda: ci una cu care te ajuta sa fi bine.

 Ceaiul Ganoderma, un ceai minune

Ceaiul Ganotea Sod este o bautura din ceai de rooibos si extract de ganoderma si contine SOD, un anti-oxidant in eliminarea radicalilor libera. Se bea foarte usor pentru ca are o aroma placuta si un gust aparte. Nu este un ceai obisnuit ci este un ceai benefic pentru sanatate: ajuta in reumatism, poliartitre, inflamatii digestive, afectiuni ale cailor respiratorii ,infectii bacteriene,virale, alergii, dezechilibre hormonale dar ajuta si la refacerea organismului.

Produsele Ganoderma sunt produse care au roluri bine stabilite: sa ajute organismul la detoxifiere, sa ajute la refacerea lui si mai ales sa ii dea energia de care are nevoie. Produsele din comert sunt pline de e-uri care in loc sa dea energie si sa ajute organismul , mai rau ii face reusind sa il imbolnaveasca dand probleme la sistemul digestiv, sistemul respirator si circulator.

Produsele Ganoderma sunt cele mai sanatoase si bune produse pe care le puteti consuma!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s